هر آنچه که باید در مورد پروتز سینه ورزشکاران بدانیم!!

همانطور که می‌دانید سینه ورزشکاران به علت انجام کارها و تمرینات قدرتی مانند وزنه زدن دارای عضلاتی قوی هستند. داشتن فعالیت‌های ورزشی و مقدار چربی سوزی در ورزشکاران باعث می‌شود تا بافت چربی پستان آن‌ها کاهش پیدا کرده و سینه‌ها دچار افتادگی شود. زنان ورزشکار و عضلانی هم تمایل دارند که مانند هر زن دیگری اندام زنانه داشته باشند. این اندام خود به تنهایی احساس زنانگی را در فرد ایجاد کرده و باعث افزایش اعتماد به نفس در فرد می‌شود. بهترین جراح پروتز سینه می‌تواند در این زمینه به زنان کمک کند تا اختلافات بین بدن و اهداف ورزشی یا زیبایی خود را مرتفع کند.

جراحی پروتز سینه

یکی از جراحی‌های پلاستیک شایع در بین خانم‌ها و حتی دختران جوان پروتز سینه می‌باشد که باعث زیبا و برجسته نمودن سینه‌ها می‌شود. اگرچه برخی ممکن است تعجب کنند که چرا یک ورزشکار مایل به افزایش پستان است، زیرا به طور کلی تصور می‌شود که سینه‌های بزرگ مانع فعالیت ورزشی می‌شوند، اما برخی از زنان ورزشکار می‌خواهند منحنی‌های زنانه خود را حفظ کنند و افزایش سینه می‌تواند به این افراد کمک کند.   سینه‌های بزرگ همیشه برای برخی فعالیت‌های ورزشی مناسب نیستند. نمی توان انکار کرد که بسیاری از زنان ورزشکار، به ویژه ستاره‌های دو و میدانی، شناگران، ژیمناست‌ها و تنیس بازان، برای تقویت بازی و افزایش راحتی خود، جراحی کاهش پستان را در نظر می‌گیرند. سینه‌های بزرگ و دست و پا گیر می‌توانند در حرکت اختلال ایجاد کنند و به دلیل وزن اضافی، به درد ناخواسته پشت، گردن و قفسه سینه کمک می‌کنند. کاهش پستان باعث می‌شود ورزشکاران بدون این ناراحتی به میادین ورزشی برگردند. این سوال مطرح می‌شود که آیا پروتز می‌تواند مانعی برای آنها محسوب ‌شود؟؟

بسیاری از ورزشکاران و ورزشکاران حرفه‌ای ایمپلنت‌های سینه را انتخاب می کنند زیرا چربی سینه طبیعی زیادی ندارند. وقتی کاشت‌های صحیح انتخاب می‌شوند، انجام هیچ یک از فعالیت‌هایی که دوست دارید، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند. یکی از بزرگترین نگرانی‌هایی که خانمها هنگام انتخاب فرم‌های پستان دارند این است که آیا آن‌ها قادر به انجام فعالیتهای ورزشی مورد علاقه خود هستند؟؟ اگر به فرم پستان سفارشی مناسب مجهز شده باشید، پاسخ مثبت است. فرم های ایده آل سینه شما برای حرکت با بدن طراحی خواهند شد، بنابراین چه بخواهید والیبال بازی کنید و چه آخرین حرکات خود را در کلاس زومبا نشان دهید، هرگز حواس شما با پروتز منحرف نخواهد شد.  

اندازه پروتز سینه

یکی از بزرگترین ملاحظاتی که می‌توان به عنوان یک خانم ورزشکار برای تقویت سینه در نظر گرفت، اندازه آن است. جراح پروتز سینه، نحوه افزایش سینه را متناسب با نیازهای ورزشکاران بررسی می‌کند. اگر می‌خواهید پستانهایی به طور قابل توجهی بزرگتر از سینه‌های طبیعی خود باشید، اما در عین حال نمی خواهید آنقدر بزرگ شوند که توانایی تمرین و عملکرد شما را مختل کند. باید به جراح پلاستیک مراجعه کنید. سایز پروتز بستگی به تشخیص جراح و شرایط ورزشکار دارد. سایز مناسب نسبت به سایز قفسه سینه (نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک) انتخاب می‌شود که پس از جراحی ورزشکار بتواند فعالیت ورزشی خود را ادامه دهد. چه بسکتبال یا والیبال بازی می‌کند، چه ورزش‌های رزمی MMA یا اگر یک کوهنورد هستید، در صورتی که اندازه پروتز سینه توسط جراح سینه به درستی انتخاب شود نمی‌تواند مانعی برای انجام ورزش ایجاد کند.

صرف نظر از ورزش بیمار، کاشت پستان کوچکتر دو مزیت مهم دارد:
  • نتایج حاصل از جراحی تقویت پستان با کاشت‌های کوچکتر سینه طبیعی‌تر به نظر می‌رسد.
  • کاشت پستان کوچکتر تأثیر کمتری در تحرک و عملکرد ورزشی یک ورزشکار خواهد داشت.
 

انواع پروتز سینه از نظر ماده تشکیل دهنده(جنس پروتز)

همانطور که می‌دانید، جنس غشای بیرونی تمامی پروتزهای سینه از جنس سیلیکون می‌باشد. ترکیبات به کار رفته در این پروتزها در حالت طبیعی در بدن انسان یافت می‌شود و از این رو هیچ گونه ضرری به بدن نمی‌رساند. مواد پرکننده پروتزها با یکدیگر متفاوت است که بر این اساس، پروتزهای سینه به دو گروه پروتز سینه سالینی و پروتز سینه سیلیکونی دسته بندی می‌شوند. برای مطالعه بیشتر در مورد مزایا و معایب هریک از موارد به لینک مراجعه کنید.

جاگذاری پروتزها
کاشت پروتز در ناحیه پستان، روش‌های مختلفی دارد که براساس شرایط و فرم بدنی فرد، توسط جراح پلاستیک مشخص می‌شود. 1- پروتز سینه روی عضله اگر ورزشکار به مقدار کافی بافت سینه و چربی داشته باشد، با معاینه‌ی جراح و مشورت با زیباجو پروتز روی عضله قرار می‌گیرد. در این روش، در صورت حرکت بازوها، پروتز در ناحیه سینه جا‌به‌جا نمی‌شود. 2- پروتز سینه زیر عضله اگر زیباجو بافت سینه و چربی کافی جهت پوشش و کاور پروتز را نداشته باشد، ناچار به استفاده از پروتز زیرعضله هستیم. در این روش، با جا‌به‌جایی بازوها، امکان حرکت پروتز سینه وجود دارد.

نکته:
در تعبیه‌ پروتز زیر عضله، مقداری از قسمت داخلی عضله بریده می‌شود که باعث ضعیف شدن عضلات سینه می‌گردد تا محل مناسب برای تعبیه پروتز ایجاد شود.  

مقدار تضعیف عضله

مقدار برش و ضعیف شدن عضله سینه چالشی برای جراح است. زیرا نباید به مقدار زیاد بریده شود که ورزشکار پس از جراحی نتواند فعالیت ورزشی خود را ادامه دهد. همچنین این عضله باید به مقداری بریده و ضعیف شود که بعد از جراحی ورزشکار دچار انیمیشن یا حرکت و جابجایی پروتز نشود.

انیمیشن پروتز

چون عضله سینه ورزشکاران قوی‌تر از افراد عادی است، اگر تضعیف این عضله به مقدار کافی نباشد، ریسک جابجایی پروتز وجود دارد.  
کلام آخر
با این حال، هنگام انجام این جراحی، توجه به اندازه، نوع کاشت و محل برش بسیار مهم است. اگر می‌خواهید در مورد تقویت سینه بیشتر بدانید یک زمان مشاوره با بهترین جراح پلاستیک تعیین کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *