جراحی لیفت سینه

از رایج‌ترین مشکلات سینه در بین بانوان که ممکن است در سنین مختلف و به دلایل متفاوتی ایجاد شود، افتادگی سینه است. مسلم است که داشتن سینه‌هایی شل و افتاده برای هیچ خانومی چندان خوشایند نیست. از اصلی‌ترین و شایع‌ترین علل از دست رفتن حجم و خاصیت کشسانی پوست سینه می‌توان به تغییرات سن اشاره کرد. بنابراین افتادگی سینه یک پدیده کاملا طبیعی بوده که با افزایش سن در بانوان ایجاد می‌شود. در صورتی که از ظاهر سینه‌های شل و افتاده و یا از پایین بودن نوک سینه‌های خود ناراضی هستید، می‌توانید جراحی لیفت سینه را انجام دهید. یکی از راه‌های تشخیص اینکه آیا ممکن است این جراحی برای شما مناسب و می‌تواند در حل این مسئله به شما کمک کند یا نه؟ این است که با مراجعه نزد جراح لیفت سینه ماهر و باتجربه و با مشورت و معاینه حضوری اقدام به جراحی کنید.   توجه به این مسئله که افزایش سن نمی‌تواند تنها عامل افتادگی سینه باشد بلکه سینه‌ها به طور طبیعی پس از بارداری و شیردهی، بعد از کاهش وزن زیاد( نوسانات وزنی) و ژنتیک دچار افتادگی می‌شوند. علت اصلی افتادگی سینه این است که پوست و رباط‌های فیبری در سینه کشیده می‌شوند درنتیجه بافت‌های فیبری که از پستان ها درحفظ شکل جوانی سینه پشتیبانی می کنند، تجزیه شوند و پوست کشیده می‌شود. با بزرگ شدن سینه‌ها، سینه ها در پوست کشیده می شوند و  وزن زیاد، آنها را به سمت پایین می کشد. روند پیری نیز به همین ترتیب باعث ایجاد افتادگی می شود. بازسازی و تقویت فیبری سینه‌ها امکان پذیر نیست اما می‌توان با استفاده از جراحی لیفت سینه، استایل پستان‌های تو خالی و پیر را به‌راحتی جوان و شاداب کرد و نوک پستان را سربالا کرد. در واقع این جراحی روشی مطمئن و جدید برای برگرداندن شکل طبیعی سینه‌ها است که به روش‌های مختلفی قابل انجام است. برای مطالعه بیشتر در زمینه علت افتادگی سینه و راه درمان آن برروی لینک کلیک کنید.

روش‌های انتخاب بهترین جراح لیفت سینه

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید بیماران قبل از انجام جراحی سینه به آن توجه کنند، انتخاب بهترین جراح لیفت سینه است. بهتر است جراحی را انتخاب کنید که علاوه بر داشتن تخصص و مهارت در زمینه جراحی سینه، با تکنیک‌های روز دنیا آشنا باشد و از آن استفاده کند. جراح سینه باید تمام تلاش خود را نماید که بهترین راه حل برا برای حفظ سلامتی بیمار حفظ به کار گیرد تا بیمار از نتایج حاصل از عمل رضایت داشته باشد. انتخاب بهترین جراح سینه اولین مرحله قبل از اقدام به انجام جراحی لیفت سینه می‌باشد و می‌توان گفت که از اهمیت بسزایی در ایجاد نتایج مطلوب برخوردار است. یکی دیگر از روش‌های انتخاب بهترین جراح لیفت سینه، مراجعه حضوری به مطب جراح مورد نظر می‌باشد. با بیمارانی که در مطب جراح سینه حضور دارند، صحبت کنید و میزان رضایت آن‌ها را از جراح بسنجید. پس از تحقیق درباره جراح لیفت سینه، بهتر است برای مشاوره به مطب او مراجعه کنید و انتظارات خود را از جراحی زیبایی سینه به جراح مورد نظر شرح دهید تا او بتواند براساس هدف، شرایط فردی شما و صلاحدید خود شما را راهنمایی کند و بهترین روش جراحی برای رسیدن به نتایج دلخواه شما را پیشنهاد کند. با انتخاب بهترین جراح سینه استرس و نگرانی نتیجه حاصل از جراحی از بین می‌رود و همین موضوع به بهتر شدن نتیجه‌ی عمل کمک به سزایی می‌کند.

ویژگی‌های بهترین جراح زیبایی سینه به شرح ذیل می‌باشد:

جراح سینه با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته با توجه به مهارت و تخصص خود در روش‌های مدرن پزشکی اقدام به انجام روش‌های مختلف فرم دهی و زیباسازی سینه متناسب با بدن هر فرد می‌نماید.
  • یک جراح سینه خوب باید توانایی جلب اعتماد بیماران خود را داشته باشد.
  • حفظ عملکرد طبیعی سینه برای اولویت کاری او باشد.
  • دارای سابقه کاری خوبی باشد.
  • خوش برخورد باشد.
  نکات لازم در خصوص اقدامات قبل از جراحی لیفت سینه و مراقبت های بعد از جراحی سینه را با صبوری به بیمار توضیح دهد، از دیگر نشانه‌های بهترین دکتر جراحی سینه مراجعه حضوری به مطب فوق تخصص جراحی پلاستیک و مشاهده نمونه کارهای جراح، از میزان رضایتمندی و نتایج حاصل از جراحی، پزشک خود آگاهی پیدا کنید. پزشکی که مرتب با بیماران خود در ارتباط است و از درمان مراجعان خود تصاویر و ویدیو منتشر می‌کند، در واقع مهارت و اعتماد به نفس خود را نشان می‌دهد. انتخاب یک پزشک به عنوان بهترین جراح آن هم بدون داشتن نمونه جراحی‌های قابل قبول و رضایتمندانه، کار ساده‌ای نیست! همچنین شما می‌توانید با مراجعه به شبکه‌های اجتماعی و یا وب‌سایت پزشک، نمونه جراحی‌ها و نیز نظرات دیگر کاربران را بررسی کنید.

اخلاق حرفه‌ای و برخورد مناسب با بیماران
به همان میزان که تخصص و مهارت جراح مهم است، به همان میزان، برخورداری از اخلاق حرفه‌ای نیز اهمیت دارد. پزشک متخصص باید در جلسه مشاوره پیش از جراحی، به تمام سوالات فرد با دقت و حوصله در مورد جراحی سینه پاسخ دهد و توضیحاتی در مورد اقدامات قبل و مراقبت‌های بعد از جراحی سینه  را در اختیار بیمار قرار دهد.  

جراحی لیفت سینه

از جمله جراحی های زیبایی سینه که دربین خانم‌های خواهان زیبایی و جوانی مطرح است، جراحی لیفت سینه است. در جراحی لیفت سینه، موقعیت سینه را بر روی دیواره قفسه سینه با حذف پوست بیش از حد و محکم کردن بافت اطراف، برای تغییر شکل و حمایت از کانتور جدید سینه، افزایش می‌دهد.  به عبارت دیگر به عمل بالا بردن سینه ماستوپکسی یا جراحی لیفت سینه گفته می‌شود. هدف از این جراحی تغییر ظاهری شکل سینه است. در حین انجام جراحی لیفت سینه، برش‌های کوچکی در پوست سینه ایجاد می‌شود. این روش با اعصاب و بافت سینه درگیر نیست و فقط پوست اضافی سینه برداشته می‌شود. در مرحله بعد سینه بالا کشیده می‌شود. با انجام جراحی لیفت سینه، افتادگی و آویزان بودن سینه‌ها، برطرف می‌شود. همچنین چین و چروک‌ها و بدفرمی‌های ناشی از شل بودن سینه‌ها نیز برطرف می‌شود. همچنین در صورتی که هاله سینه در اثر بارداری یا به هردلیلی بزرگ شده باشد، می‌توان با استفاده از جراحی لیفت سینه، تغییراتی در هاله اطراف سینه ایجاد کرد و به اندازه متعادل رساند. در واقع جراح سینه با کمک این روش شکل طبیعی و جوان سینه‌ها را برمی‌گرداند.

توجه کنید که لیفت سینه تنها اهداف زیبایی ندارد. در بعضی موارد افتادگی و شل شدگی سینه‌ها آن‌قدر زیاد می‌شود که به گردن و شانه‌های خانم‌ها فشار می‌آورد. علاوه بر آن این مورد ممکن است باعث عرق‌سوز شدن یا ایجاد مشکلات پوستی در زیر سینه‌های خانم‌ها شود. با لیفت سینه می‌توان این مشکلات را برطرف کنید و علاوه بر این موضوع جراحی لیفت سینه می‌تواند باعث خوش‌فرم شدن سینه‌ها و در نتیجه افزایش اعتماد به نفس در بیمار شود.  
کاندیدای مناسب برای جراحی لیفت سینه
جراح سینه، ماستوپکسی را به کسانی توصیه می‌کند که از سینه‌هایی شل و آویزان رنج میبرند. همچنین این جراحی برای بانوانی که به دلیل نامتقارن بودن نوک پستان‌ها از ظاهر سینه‌های خود ناراضی هستند، مناسب است. به طور کلی لیفت سینه برای کسانی که به دلایل مختلف از جمله افزایش سن، وراثت، گرانش زمین و کاهش و افزایش شدید وزن، سینه‌های آن‌ها چروک شده و چربی خود را از دست داده و در نتیجه فرم سینه‌های آن‌ها به شکل کاملا واضحی تغییر کرده است. البته در موارد خفیف‌تر نیز می‌توان از این روش استفاده کرد که تشخیص آن بر عهده جراح سینه است. چرا که جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی براساس نیاز و شرایط هر فرد انجام می‌شود.

جراحی لیفت سینه برای چه کسانی مناسب نیست؟؟
در صورتی که سلامت عمومی بیمار ضعیف باشد احتمالاً نمی‌‍توان این جراحی را انجام داد. این جراحی برای زنانی که از عارضه‌های ذیل رنج می‌برند توصیه نمی‌شود:
  • سرطان پستان
  • سلولیت (عفونت بافت نرم پستان)
  • خشکی، ترک خوردگی یا سفت شدن پوست پستان
  • دیابت (کنترل نشده)

مزایای لیفت سینه
تغییر سایز و فرم سینه در زنان یک اصل طبیعی است. عوامل زیادی وجود دارد که باعث افتادگی و از دست رفتن حجم سینه می‌شود. مهم‌ترین مزایای عمل لیفت سینه عبارتند از:
  • سینه شکل گردتری پیدا می‌کند و خوش فرم تر بنظر می‌رسد.
  • موجب بالا قرار گرفتن سینه و سفت شدن سینه می‌شود.
  • اندازه هاله اطراف نوک پستان را کاهش می‌دهد.
  • باعث بالا رفتن نوک پستان می‌شود.
  • فرم، برجستگی و تقارن سینه‌های شما بهبود پیدا می‌کند.
  • موجب افزایش اعتماد به نفس در بیمار می‌شود.
 

چگونگی انجام لیفت سینه

جراحی لیفت سینه (ماستوپکسی) تحت بیهوشی عمومی و یا بیهوشی موضعی همراه با تزریق آرام‌بخش انجام می‌شود. این جراحی در یک بیمارستان و یا مرکز جراحی مجهز باید انجام شود. برای برداشتن پوست اضافه سینه و لیفت دادن بافت‌های سینه، تکنیک‌های مختلفی وجود دارد و بسته به نوع تکنیک مورد استفاده، برش‌های ایجاد شده در سینه نیز متفاوت است. جراح شما بر اساس سایز سینه‌های شما، فرم آن‌ها، موقعیت قرارگیری نوک سینه و اندازه ی‌هاله‌ی دور آن، کیفیت و قابلیت ارتجاعی پوست و درجه‌ی افتادگی سینه‌ها، تکنیک جراحی را انتخاب می‌کند. بعد از ایجاد برش‌های جراحی، پوست اضافه سینه‌ها برداشته می‌شود. در نهایت برای فیکس کردن موقعیت جدید بافت سینه‌ها، جراح بخیه‌هایی در بافت عمقی سینه ایجاد می‌کند. سپس برش‌های ایجاد شده روی سینه‌ها بخیه زده می‌شود.

انواع روش‌های بالابردن سینه

جراحی لیفت سینه انواع مختلفی دارد. انواع مختلف لیفت، موجب ایجاد اسکارهای مختلف روی سینه‌ها می‌شود. متداول ترین نوع ماستوپکسی، با برش در اطراف آئولا و عمودی زیر پستان است که در ادامه انواع مختلف برش را توضیح خواهیم داد. گاهی اوقات برش در زیر پستان ایجاد می‌شود تا شکل لنگر ایجاد شود. نگران جای اسکار بعد از جراحی نباشید چرا که جراح با تجربه اسکارها را به نحوی برش می‌زند تا به هنگام پوشیدن سینه بند و بیکینی قابل رویت نباشد.  
۱-لیفت سینه با برش هلالی
یکی از رایج‌ترین انواع روش‌های بالا بردن سینه، لیفت سینه با برش هلالی است. در این نوع لیفت، یک برش کوچک هلالی شکل دور هاله سینه زده می‌شود و سپس به محل موردنظر مجدد بخیه زده می‌شود. این روش برای افراد با افتادگی سینه بسیار کم کاربرد دارد. لیفت هلالی اکثرا به‌دلیل برش محدود، به همراه پروتز سینه مورد استفاده قرار می‌گیرد تا بهترین نتیجه از عمل حاصل گردد.  
۲-لیفت سینه با برش دوناتی(برش دایره‌ای به دور هاله سینه)
لیفت سینه دوناتی، همان‌طور که از اسمش پیداست، شکلی مشابه با دونات در سینه ایجاد می‌کند. برش این روش در ناحیه تیره‌تر هاله دور نوک سینه انجام می‌شود و مانند روش برش هلالی، اما به بزرگی کل قسمت هاله سینه انجام می‌شود. این روش برای بانوانی مناسب است که افتادگی سینه در درجه خفیف تا متوسط باشد. از که افتادگی سینه بسیار کم باشد. همچنین از این روش برای اصلاح اندازه هاله دور سینه نیز استفاده می‌شود. درصورتی که این جراحی توسط بهترین جراح سینه انجام شود می‌تواند با ایجاد کمترین جای برش، نتیجه رضایت بخشی را برای فرد به ارمغان آورد.  
۳-لیفت سینه با برش آبنباتی (برش به صورت کلید)
لیفت سینه با برش آبنباتی یکی از بهترین روش‌های لیفت سینه برای افتادگی سینه حاد است. در این روش یک برش گرد دور هاله بزرگ سینه ایجاد می‌شود و یک برشی عمودی نیز، از هاله تا پایین زیر سینه کشیده می‌شود. در این روش جراح سینه به راحتی می‌تواند لیفت پستان به صورت کامل را انجام دهد. از مزایای این روش لیفت می‌توان به سفت شدن کامل سینه اشاره کرد. درصورتی که بخواهید استایل سینه خود رابه طور کامل تغییر دهید و یک لیفت سینه اساسی داشته باشید، لیفت سینه با برش آبنباتی بهترین نوع لیفت برای رسیدن به نتیجه دلخواه شما خواهد بود. در این روش برش عمودی با استفاده از پمادهای ترمیم کننده بهبود پیدا می‌کند.  
۴-لیفت سینه با برش لنگری یا T شکل
از قدیمی‌ترین روش‌های جراحی لیفت، لیفت سینه با برش لنگری است. معمولا در شرایطی که سینه دچار افتادگی بسیار زیادی باشد و برای اعمال تغییر در آن نیاز به جدا کردن مقدار زیادی از پوست این ناحیه باشد، از لیفت سینه با برش T استفاده می‌شود. این روش با بیشترین مقدار برش جراحی همراه است. در این تکنیک لیفت سینه، از سه برش استفاده می‌شود. یک برش در ناحیه اطراف هاله ایجاد می‌شود و مانند لیفت آبنباتی، یک برش عمودی تا پایین و زیر سینه کشیده می‌شود. برش سوم معمولا در یک سوم پایینی دور سینه زده می‌شود تا حداکثر لیفت سینه از آن حاصل شود. این روش معمولا برای انجام همزمان لیفت سینه با کوچک کردن آن انجام می‌شود.  

انجام همزمان جراحی لیفت سینه با سایر جراحی‌های سینه

توجه کنید که لیفت سینه به تنهایی نمی‌تواند برای تغییر سایز سینه‌ها استفاده شود. برخی بانوان به اشتباه فکر می‌کنند که پس از جراحی لیفت سینه شکل و فرم سینه برجسته می‌شود و ابعاد سینه‌های آنها تغییر می‌کند. اما باید بدانید که در این جراحی فقط فقط پوست‌های اضافی سینه‌ها باعث افتادگی در آن‌ها می‌شود، از بدن جدا شده و بافت سینه هیچ تغییری نمی‌کند بنابراین درصورتی ‌که قصد دارید سینه‌های شما بعد از جراحی لیفت، بزرگ‌تر یا کوچک‌تر شوند باید از روش‌های ترکیبی و همزمان برای تغییر سایز سینه‌ها استفاده کنید. نکته مهمی که در خصوص لیفت سینه وجود دارد، نگرانی‌هایی است که بانوان قبل از انجام آن دارند. به عنوان مثال برخی تصور می‌کنند که با انجام لیفت سینه ممکن است سینه‌هایشان نامتقارن و یا بد شکل شود. یا عده‌ای دیگر نیز از عوارض ناشی از لیفت سینه هراس دارند و عده‌ای نیز نگران برگشت سینه‌ها به حالت قبل یا بدتر شدن شرایط پس از لیفت سینه هستند. این نگرانی‌ها بیشتر به دلیل ناآگاهی افراد از شیوه انجام لیفت سینه و نتایج آن است. از آنجایی که نتایج برخی از جراحی‌های زیبایی سینه غیرقابل بازگشت بوده و در صورت عدم رضایت شما، راهی برای بازگشت به شرایط اولیه وجود نخواهد داشت. اکیداً توصیه می‌شود جراحی زیبایی سینه را توسط بهترین دکتر جراح سینه انجام دهید.  

جراحی ترکیبی جراحی پروتز سینه با لیفت سینه

هدف از ماستوپکسی بزرگ کردن سینه نیست بلکه بالا کشیدن سینه و نوک آن، گردتر کردن پستان و کاهش اندازه آرئول(هاله اطراف نوک سینه) که به مرور زمان رشد می‌کند، است. اگر سینه‌هایتان کوچک است و یا پس از زایمان و در دوران شیردهی حجمی از آن کاهش یافته است، انجام عمل بزرگ کردن سینه( پروتز سینه) همراه با ماستوپکسی( که به این روش جراحی پروتزپکسی گفته می‌شود) می‌تواند به طور همزمان، سفتی و سایز آن‌ها را افزایش دهد.

آیا پروتز سینه و لیفت سینه متفاوت است؟
بله. همانطور که در بالا گفته شد در لیفت سینه، با کشیدن پوست پستان به سمت بالا، باعث سفت‌تر و جوان‌تر شدن فرم سینه می‌شود. این نوع از جراحی سینه هیچ تغییری در سایز سینه ایجاد نمی‌کند و یا موجب گرد و پرتر شدن سینه نمی‌شود. در صورتی که میخواهید سایز سینه‌های خود را بزرگ کنید می‌توانید همزمان با لیفت سینه از پروتز سینه استفاده کنید.   انواع جراحی‌های زیبایی سینه که توسط جراح سینه انجام می‌شود:
  • بزرگ کردن سینه‌ها با پروتز (ماموپلاستی افزایشی)
  • کوچک کردن سایز سینه‌ها (ماموپلاستی کاهشی)
  • ماستوپکسی و یا لیفت سینه‌ها
  • تزریق ژل در سینه‌ها
  • تزریق چربی در سینه‌ها
  • بازسازی سینه بیماران مبتلا به سرطان
هر کدام از این جراحی‌ها بعد از معاینه و با صلاح دید جراح زیبایی سینه، برای شما تجویز می‌شود. در برخی از موارد، متخصص جراحی سینه ممکن است از دو روش ترکیبی برای هرچه بهتر شدن نتیجه جراحی استفاده کند.

مراقبت‌های قبل از جراحی لیفت سینه
  • در جلسات مشاوره قبل از جراحی انتظارات خود را با جراح سینه خود در میان بگذارید. چرا که جراح بعد از معاینه کامل، براساس هدف و شرایط فردی شما، بهترین روش را برای لیفت سینه را پیشنهاد می‌کند.
  • در صورت داشتن هرگونه بیماری یا مصرف داروی خاصی قبل از جراحی به پزشک خود اطلاع دهید.
  • هرگز در دوران بارداری یا شیردهی برای لیفت سینه‌ها اقدام نکنید. چراکه در این دوران فرم سینه‌ها تغییر کرده و اثرات لیفت سینه به طور کامل از بین می‌رود.
  • در صورتی‌ که قبلا جراحی سینه مانند لیفت سینه یا پروتز سینه انجام داده‌اید، حتما به پزشک خود بگویید.
  • حداقل از دو هفته قبل از لیفت مصرف دخانیات و الکل را قطع کنید.
  • دو هفته قبل از لیفت سینه از مصرف مواد غذایی یا داروهای رقیق‌کننده خون خودداری کنید.
  • حتما قبل از لیفت سینه ماموگرافی و دیگر آزمایش‌های تجویز شده توسط پزشک را انجام دهید. با این کار جراح روش مناسب‌تری را برای لیفت سینه انتخاب می‌کند.
 
مراقبت بعد از لیفت سینه
هر جراحی دوره نقاهت خاص خود را تا زمان بهبود دارد. رعایت توصیه‌های جراح سینه بعد و قبل از جراحی تأثیر بسزایی در روند بهبود بیمار دارد. مراقبت‌های بعد از جراحی لیفت سینه را جدی بگیرید و تلاش کنید که به موقع انجام دهید.

بعد از لیفت سینه رعایت نکات زیر الزامی است!
  • برای کاهش درد و تورم می‌توانید از کمپرس سرد استفاده کنید.
  • حتما تا یه هفته از ساپورت مخصوص عمل لیفت سینه استفاده کنید.
  • مدت زمان تقریبی کاهش تورم و کبودی بعد از عمل، حدودا ۲ الی ۱۲ هفته است.
  • مصرف نمک را به حداقل برسانید چرا که به کاهش تورم و درد کمک زیادی می‌کند.
  • از فشار دادن یا ماساژ سینه‌ها خودداری کنید.
  • تا مدتی انجام فعالیت‌های سنگین ورزشی را کنار بگذارید.
  • داروهای تجویز شده توسط پزشک را سر موقع مصرف کنید.
  • رژیم غذایی و سبک زندگی خود را سالم‌تر کنید.
  • از تماس با آفتاب و آفتاب گرفتن خودداری کنید. آب داغ باعث افزایش گردش خون در ناحیۀ آسیب‌دیده شده و ممکن است باعث ایجاد خونریزی شود.
  • تا 2 روز بعد از جراحی لیفت سینه از حمام کردن خودداری کنید.
  • ممکن است در هفته‌های اول به راحتی خسته ‌شوید پس بهتر است هرزمانی این احساس خستگی کردید، چرت بزنید.
  • هنگام استراحت و خواب به پشت دراز بکشید، از چند بالش زیر سر خود استفاده کنید تا سر در زاویه‌ی 45 درجه نسبت به بدن و بالاتر از آن قرار گیرد. این امر به بهبودی تورم سینه‌ها کمک می‌کند.
  • استفاده از استخر های عمومی و وان تا 2 ماه ممنوع است .
  • مراقبت زخم‌هایتان باشید و از دستکاری کردن آن‌ خودداری کنید. به صورت مداوم محل جراحی شده را ضد عفونی کنید. برای اینکار می توانید از دستمال تمیز استفاده کنید.
  • تا چند روز پس از لیفت سینه از سوتین استفاده نکنید. استفاده از سوتین‌های فنردار یا سیم‌دار ممنوع است و تا 2 ماه بعد از جراحی از سوتین طبی تجویزی استفاده کنید.

عوارض بعد از جراحی
این جراحی تهاجمی هم همانند هر جراحی دیگری خطر و عوارض خاص خود را دارد. نکته قابل ملاحظه این است که درصورتی که لیفت سینه توسط بهترین جراح لیفت سینه انجام شود، تمامی عوارض احتمالی محدود و تحت کنترل جراح خواهد بود. درد، قرمزی و التهاب در سینه‌ها از عوارض موقتی لیفت سینه هستند که در صورت مراقبت طی چند روز برطرف می‌شود.
  • واکنش به داروی بیهوشی
  • عفونت
  • تأخیر در بهبودی
  • خطر ترمبوز عروق عمقی
  • خونریزی بیش از حد
  • درد شدید
  • حساس شدن یا بی‌حس شدن نوک سینه
  • خونریزی داخلی یا هماتوم
  • نیاز به عمل مجدد
  • کلوئید – اسکارهای قرمز و برآمده
درصورتی‌که عوارض گفته شده به مدت طولانی باقی ماند، بهتر است به پزشک خود اطلاع دهید.  
نکاتی که در صورت وقوع حتما به جراح پلاستیک خود اطلاع دهید.
اطلاع و آگاهی از شرایط خاص در دوران نقاهت به بیمار کمک می‌کند تا در صورت بروز اتفاق و مشکلات پیش بینی نشده، به راحتی از رخداد مشکل بعدی پیشگیری کند. در ادامه به برخی از این علائم می‌پردازیم تا با شناخت همین موضوع از بروز عوارض جدی‌تر و خطرناک‌تر پیشگیری کنید. بعد از عمل لیفت سینه در صورتی که علائمی مانند تنگی نفس، درد در قفسه سینه و بالا رفتن ضربان قلب را احساس کردید سریعا به پزشک خود اطلاع دهید.
  • اگر دچار تنگی نفس و درد قفسه سینه هستید فورا به مرکز درمانی مجهز مراجعه کنید.
  • درصورتی که بعد از جراحی سینه دچار تب بیش از ۳۸ درجه هستید به مرکز درمانی مراجعه کنید و با جراح خود تماس حاصل فرمایید.
  • درصورتی‌که احساس تغییر رنگ در محل زخم و در زمان تعویض پانسمان شدید فورا با پزشک تماس بگیرید.
  • درصورتی‌که متوجه قرمزی و گرمای غیرطبیعی در ناحیه سینه شدید به پزشک مراجعه کنید.
  • درصورت مشاهده خروج عفونت از محل زخم شدید حتما به پزشک مراجعه کنید.
 
ماندگاری لیفت سینه
بعد از جراحی لیفت سینه، ماندگاری لیفت سینه به عوامل مختلفی از جمله موارد زیر بستگی دارد.
  • انتخاب جراح مناسب و با تجربه
  • آگاهی از تکینیک‌های نوین جراحی و بروز بودن علم و اطلاعات جراح
  • نوسانات وزنی، در صورتی که وزن شما به صورت پیوسته کم یا زیاد شود باعث کاهش ماندگاری لیفت سینه می‌شود .
  • در صورتی که باردار نشوید ماندگاری لیفت سینه افزایش پیدا خواهد کرد.
  • استفاده از سوتین طبی و مناسب این جراحی در دو ماه اول می‌تواند در ماندگاری تاثیر گذار است .

آیا بارداری می‌تواند روی نتایج لیفت سینه تاثیر بگذارد؟
در دوران بارداری هورمون‌هایی در بدن ترشح می‌شود که موجب شل شدن رحم و باز شدن لگن می‌شود، در واقع هورمون‌ها همان تاثیر را نیز روی پستان‌ها می‌گذارند و سینه‌های فرد را از فرم طبیعی خارج می‌کند. در این دوران به دلیل بزرگ‌تر شدن پستان‌ها، پوست سینه کشیده شده و پستا‌ن‌ها شل‌‌تر می‌شود. بنابراین اگر قبل از بارداری لیفت سینه را انجام داده باشید، سینه‌های شما دچار تغییر فرم می‌شوند. به همین دلیل جراحان پلاستیک توصیه می‌کنند که این عمل را زمانی انجام دهید که دیگر قصد بارداری و شیردهی ندارید.  
آیا بعد از لیفت سینه می‌توان بدون مشکل به نوزاد شیر داد؟
طبق تحقیقات انجام شده در زمینه جراحی پلاستیک و زیبایی، جراحی لیفت سینه هیچ خطری برای شیردهی نخواهد داشت. بانوانی که قبل از لیفت سینه توانایی شیردهی داشتند، بعد از جراحی نیز می‌توانند شیردهی داشته باشند. البته درصورتی که این عمل توسط جراح حاذق و و باتجربه انجام شود هیچ خطری شیردهی فرد را تهدید نخواهد کرد. پس تمام تلاش خود را در انتخاب بهترین جراح لیفت سینه انجام دهید تا با استفاده از تکنیک‌های نوین جراحی، هیچ آسیبی به بافت و غدد شیری و عصب‌های سینه (خصوصا در ناحیه نوک پستان) وارد نکند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *