پیکرتراشی

در گذشته برای آب کردن چربی‌های انباشته شده و سفت شده پهلوها نیاز به رژیم‌های غذایی سخت و ورزش‌های سنگین بود و در بسیاری از موارد هم این چربی‌ها به صورت کامل از بین نمی‌رفتند. اما امروزه با پیشرفت علم پزشکی حجم عظیمی از چربی‌ها به کمک جراحی پیکرتراشی شکم و پهلو در یک جلسه رفع می‌شود. در این جراحی چربی‌های اضافه بدن که در پهلو جمع شده‌اند از بین می‌رود. چربی پهلو یکی از عواملی است که در کوتاه نشان دادن قد فرد نقش بسزایی دارد. به این صورت که هرچه چربی در قسمت پهلو و حتی شکم کمتر باشد قد فرد کشیده‌تر و بلندتر بنظر می‌آید. در نتیجه جراحی پهلو یکی از موثرترین جراحی در زیبایی اندام فرد بشمار می‌رود. غالبا عواملی از جمله حاملگی متعدد، افزایش یا کاهش وزن زیاد و صفات ارثی می‌توانند در تضعیف پوست، ذخایر چربی و علائم کششی ناحیه شکم تاثیر گذار باشد. با وجود این شرایط ممکن است با داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش مداوم شکل شکم را تحت تأثیر قرار دهند.

کاندیداهای جراحی پهلوها

سن مناسب برای انجام عمل پیکرتراشی، بالای ۱۸ سال است تا سنی که پوست بیمار دارای خاصیت ارتجاعی مطلوب باشد. بنابراین این روش برای افراد مسنی که خاصیت ارتجاعی پوست خود را از دست داده‌اند مناسب نخواهد بود. این جراحی هم برای زنان و هم مردان قابل انجام است. در صورت بارداری باید حداقل سه ماه بعد از زایمان اقدام به جراحی کرد. اساسی‌ترین مسئله این جراحی این است که بیمار چاق نباشد و فقط دارای کمی اضافه وزن و بافت چربی اضافی ناخواسته در قسمت‌های مختلف بدن از جمله نواحی شکم و پهلو خود باشد. همچنین کسانی می‌توانند اقدام به جراحی کنند که دارای وزن ثابتی باشند و در آینده قصد افزایش یا کاهش وزن خود را نداشته باشند.

 

روش‌های جراحی پهلو

برای جراحی پهلوها به روش‌های مختلفی نظیر ابدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک می‌توان چربی ناحیه‌ی پهلو را طی یک جلسه از بین برد. از بین بردن چربی پهلو و جراحی زیبایی پهلو همواره به همراه از بین بردن چربی شکم انجام ‌می‌شود. با انجام جراحی پهلو به روش لیپوساکشن چربی‌های اضافی در ناحیه مورد نظر را از بدن فرد تخلیه می‌کند. با کمک این روش‌ها بافت چربی‌های ناحیه بدن شل و بیرون کشیده شود.

 

  1. جراحی پهلو با ابدومینوپلاستیروش لاغری با ابدومینوپلاستی برای افرادی انجام می‌شود که به دلیل افتادگی پوست نیاز به برداشتن بافت اضافه و شل در ناحیه تحت جراحی است. طی جراحی ضمن لاغری موضعی، پوست اضافه شکم و یا پهلو از بین می‌رود. برای اشنایی بیشتر با جراحی ابدومینوپلاستی به لینک زیر مراجعه فرمایید. خانم‌هایی که بر اثر زایمان‌های متعدد دچار افتادگی و چین و چروک‌های زیادی در پوست شکم شده‌اند مناسب‌ترین افراد برای انجام ابدومینوپلاستی هستند.

     

  2. جراحی پهلو با لیپوساکشن

    در حقیقت لیپوساکشن یک روش لاغری موضعی است با  برداشتن و تخلیه چربی از زیر پوست در قسمت‌های مختلف بدن از جمله شکم ، پهلو ، ران ، باسن و غبغب که تناسب اندام را به بدن فرد باز می‌گرداند. در جراحی پهلو به وسیله لیپوساکشن پزشک متخصص از یک لوله نازک از جنس استیل به نام کانولا استفاده می‌کند این لوله با ایجاد حرکات چرخشی اقدام به تخلیه چربی‌ها می‌کند. بیمار در پایان جراحی زیبایی فقط یک یا چند سوراخ بسته به چربی‌های اضافه، در بدن خود احساس می‌کند.

     

  3. جراحی پهلو با لیپوماتیکلیپوماتیک یکی از جدیدترین روش‌ها برای جراحی پهلوها است که می‌تواند روی چربی‌ها تا حد زیادی تاثیرگذار باشد و باعث از بین بردن چربی‌ها و تخلیه آن‌ها از بدن شود. جراح برای شروع لیپوماتیک با ایجاد بیحسی موضعی، چند سوراخ کوچک نیم سانتی‌متری در پوست پهلو و پشت فرد ایجاد می‌کند، سپس لوله‌ی باریک کانولا از درون این سوراخ‌ها برای حذف چربی اضافی پهلوها وارد بدن می‌شود، ابتدا با حرکت ارتعاشی و لرزشی خود، بافت چربی مقاوم، سفت و سخت ناحیه را سست و تخریب می‌کند ، سپس به کمک دستگاه قطعات چربی شکسته شده و مایع شده از بدن مکیده شده و به بیرون از بدن تخلیه خواهند شد. یکی از مزایای جراحی پهلوها با استفاده از لیپوماتیک، دوره‌ی نقاهت کوتاه‌تری دارد و هیچ گونه برش یا بخیه وجود ندارد.

     

اقدامات قبل از عمل

قبل از جراحی پهلو برخی آزمایشات و معاینات لازم توسط پزشک انجام می شود و وضعیت جسمی شما  توسط پزشک بررسی خواهد شد تا بیمار نتایج موفق‌تر از این عمل به دست آورد. لیپوساکشن کمک می‌کند تا بافت اضافی چربی در پهلو و شکم‌ها کاهش یابند و از بین بروند.

  • اجتناب از سیگار به مدت دو هفته قبل و بعد از عمل.
  • اجتناب از مصرف آسپیرین و داروهای مشابه مانند ایبوپروفن ، دیکلوفناک ، اندومتاسین و غیره به مدت حداقل ده روز قبل از عمل.
  • مصرف هرگونه ویتامین را به پزشک اطلاع دهید.

 

اقدامات لازم قبل از جراحی پهلوها

  • آزمایش خون برای تشخیص کم خونی
  • مشخص کردن روند کار کبد و کلیه‌ها
  • انجام تست بارداری در زنان
  • انجام تست‌های انعقادی برای جلوگیری از مشکلات خونریزی حین عمل
  • انجام تست تشخیص بیماری‌هایی مانند هپاتیت برای رعایت موارد ویژه حین عمل
  • پر کردن فرم رضایت نامه
  • گرفتن عکس برای پرونده بیمار از مناطق مورد درمان

 

نوع بیهوشی جراحی پهلوها

این عمل عمدتا با بیهوشی عمومی انجام می شود ولی در موارد خاص و بر اساس نظر جراح با بی‌حسی نخاعی و داروهای آرام بخش نیز قابل انجام است.

 

کاهش درد بعد از جراحی پهلوها

به منظور کاهش درد بعد از جراحی پهلو که معمولا طی ۲ هفته پس از جراحی برطرف می‌شود، مصرف مسکن‌هایی نظیر ژلوفن موثر خواهد بود .

 

مراقبت‌های بعد از جراحی پهلوها

با رعایت توصیه‌های مراقبتی ارائه شده از سوی پزشک معالج بعد از جراحی زیبایی پهلو می توان بهبودی سریع‌تر و احتمال کاهش عوارض را میسر میسازد .

 

مراقبت‌های بعد از جراحی پهلوها عبارت اند از :

  • به مدت یک الی دو ماه پس از جراحی پهلوها، از خوردن غذاهای شور و چرب خودداری کنید.
  • یک لیوان آب با فاصله‌ی هر دو ساعت بنوشید.
  • در محل جراحی از قرار دادن هر گونه کمپرس سرد و گرم خودداری کنید .
  • تا دو روز از رفتن به حمام خودداری کنید و پس از آن نیز مدت حمام باید کوتاه باشد.
  • تا دو هفته استخر و شنا رفتن ممنوع خواهد بود.
  • حتما ۳ الی ۴ روز پس از جراحی به پزشک معالج خود جهت بررسی وضعیت جراحی مراجعه کنید.

برای مطالعه تخصصی‌تر در زمینه مراقبت‎‌های خاص خود جراحی برروی عناوین کلیک کنید.

طبق نظر پزشک مصرف داروهایی مانند مسکن‌های ایبوپروفن، مفنامیک اسید، دیکلوفناک، ناپروکسین، ژلوفن، سلکوکسیب و اقلام مشابه، آسپرین و همچنین نوشیدنی‌های الکلی را ۱۰ روز قبل از پیکرتراشی پهلو متوقف کنید.

 

عوارض جراحی زیبایی شکم

جراحی شکم آسیبی به بافت های دیگر نمی‌زند و فقط باعث کاهش سایز و وزن نواحی شکم و پهلو شما خواهد شد. در صورتی که این جراحی توسط یک جراح حاذق انجام شود هیچ گونه عوارضی برای فرد به دنبال نخواهد داشت.

 

مدت زمان استفاده دائم از گن پس از جراحی:

برای موارد لاغری موضعی شکم و پهلو بهتر است ۴ تا ۵ روز پس از عمل از شکم‌ بند استفاده کنید و بیمار پس از بسته شدن سوراخ‌ها باید به مدت یک ماه و نیم گن مخصوص لاغری را ببندد.

 

هزینه جراحی پیکرتراشی شکم و پهلو

قیمت جراحی شکم پهلو با توجه به محل جغرافیایی کلینیک، هزینه ی اتاق عمل و بیهوشی، هزینه بیمارستان یا کلینیک و دستمزد پزشک معالج تعیین می‌شود و در مراکز مختلف، هزینه‌ی این جراحی متفاوت خواهد بود زیرا تعرفه‌ی پزشکی خاصی برای آن تعیین نشده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *